Holdet bag

Bag projektet står et stærkt team af dedikerede aktører med stor erfaring og en bred faglighed inden for udvikling af det byggede miljø i Danmark.

NRGi_Kuben_RGB_Hvid_Neg

Kuben Management udvikler byggeriet og arbejder for et bygget miljø, hvor mennesker kan trives og lykkes: Derhjemme, på arbejdet, og hvor der ellers er behov for rum. Kuben Management vil bidrage til at virkeliggøre visionen om et bæredygtigt Danmark i 2050 med balance for by, erhverv, mennesker og miljø.

Kuben Management A/S er en del af NRGi-koncernen og beskæftiger 140 medarbejdere. Vi arbejder over hele landet fra vores afdelinger i København, Kolding og Aalborg.

I mere end 75 år har Kuben Management arbejdet for at skabe gode boliger til den almindelige dansker, som en vigtig del af vores velfærdssamfund. Med andelsboligformen ønsker vi at fremme vores lange tradition for andelsboliger i Danmark, som et betalbart alternativt til ejerboligen og lejeboligen, hvor fællesskaber kan trives. På baggrund af dette engagement har Kuben Management i samarbejde TRANSFORM og Bevaringsbanken skabt andelsboligprojektet haveHUSENE.

NRGi er et andelsselskab med 215.000 andelshavere og en af Danmarks største energikoncerner.

Dagligt arbejder 1200 medarbejdere for et el-sikkert og digitalt Danmark, for den grønne omstilling og for et bygget miljø, hvor vi lykkes arbejdsmæssigt og privat. NRGi er forankret i andelsbevægelsen og født ud af tanken om, at jo mere vi er fælles om, jo mere kan vi opnå.

Sammen deler vi hver dag en ambition om at bidrage til et velfungerende samfund og en renere planet – baseret på sikre økonomiske valg. Til glæde for alle os der er her i dag, og alle dem der skal tage over efter os.

TRANSFORM er en tegnestue med base i Århus som har markeret sig i Danmark såvel som internationalt med projekter, der har fagligt fokus på urbane planer og urbane bygninger. Tegnestuen blev grundlagt af Lars Bendrup, Tom Nielsen, og Peter Hemmersam i slutningen af 90’erne i det frugtbare, faglige miljø omkring Arkitektskolen i Aarhus. Alle TRANSFORMS realisererede projekter er præmierede, og tegnestuen har vundet adskillige nationale og internationale priser for deres arbejde. Fire gange har TRANSFORM bidraget med materiale til Venedig Biennalen – arbejdet blev i 2006 tildelt den Gyldne Løve.

Stærk og grundig analyse kombineret med erfaring og viden samt vilje og evne til eksperiment og innovation gør, at tegnestuen finder meget præcise svar på de opgaver, den stilles overfor. TRANSFORM har fokus på og specialiseret sig inden for koncepter for moderne byer og bygninger. Tegnestuen har sin styrke inden for ambitiøse byrum, bygninger og byplaner.

Bevaringsbanken-logo-hvid

Bevaringsbanken er en nyetableret virksomhed, der udvikler, etablerer og formidler levende genbanker i form af beplantninger med bevaringsværdige arter og sorter. Interessentskabet drives af Ole Sommer Bach, medstifter af – og udviklingschef i Randers Regnskov og biolog Julie Strand, Ph.d.-studerende med speciale i bio-banking, herunder nedfrysning af levende cellekulturer fra bevaringsværdige arter.

home Aarhus Nord består af et dynamisk team af engagerede ejendomsmæglere, der alle har et bredt lokalkendskab.

Vi sætter pris på personlig betjening og stor tilgængelighed samt veluddannede, erfarne ejendomsmæglere, som står for vurdering og salg af alle boligtyper i det nordlige Aarhus, og vi har bl.a. specialiseret os i salg af andelsboliger.

Som en del af Danmarks mest kendte ejendomsmæglerkæde home med mere end 170 forretninger rundt om i landet og en del af Danske Bank koncernen har vi et stort netværk og berøringsflade.

Du er altid velkommen forbi vores forretning på Trøjborg til en boligsnak. Vi har en kop kaffe klar.

Advokatfirmaet Abel & Skovgård Larsen blev etableret i 1977 af advokaterne Jesper Abel og Niels Skovgård Larsen. Vi yder rådgivning overfor erhvervslivet, private, offentlige myndigheder, organisationer og foreninger. Endvidere driver kontoret en stor ejendomsadministration.

Advokatfirmaet arbejder med en række fagspecialer, og vi yder uafhængig rådgivning af høj faglig og etisk standard.

Vi er specialister i andelsboligforeninger og bliver brugt som særlige rådgivere i hele landet. Vi rådgiver andelsboligforeninger om alle retsforhold, der vedrører foreningen

 

Rasmus Jakobsen A/S er en ejerledet, solid bygge- og entreprenørvirksomhed med stærke kompetencer indenfor mange typer byggerier og entrepriseformer. Vi har egenproduktion indenfor jord og kloak, beton og murerarbejder som sikrer stor fleksibilitet ved gennemførelse af vores projekter.

Vi beskæftiger ca. 80 medarbejdere fordelt på egenproduktion og projektledelse. Vores projektledelse består af medarbejdere med kompetencer indenfor alle entrepriseformer, projekteringsledelse og de fleste typer byggerier.

Fundamentet for vores virksomhed er troværdighed – I skal kunne stole på os. Vi vægter højt at stå ved vores aftaler, at gennemføre vores projekter til aftalt tid og økonomi, at levere projekter til konkurrencedygtige priser samt sikre gode og spændende opgaver der kan beskæftige vores dygtige håndværkere i egenproduktionen.

Virksomheden er grundlagt som et murerfirma i 1975 af Rasmus Jakobsen. I 2007 blev virksomheden generationsskiftet til sønnen Klaus Jakobsen som udvikler virksomheden til også at gennemføre større samlede entrepriser, særligt indenfor råhus- og hovedentrepriser.

 

Interesseret? Tag fat i os

Lyder et liv i haveHUSENE som noget for dig, eller vil du bare høre mere, så udfyld blot kontaktformularen.

Så kontakter vi dig.