Andelsboligforeningens 44 boliger består af en blanding af townhouses, rækkehuse og lejligheder i forskellige størrelser og priskategorier.

Urban med forstadskvaliteter

Urbane toner præger haveHUSENE og tilfører karakter og stemning til kvarteret, men samtidig emmer haveHUSENE af forstadskvaliteter med små hyggelige forhaver og grønne elementer. haveHUSENEs facaderække med de små grønne forhaver er blandt andet inspireret af den særlige stemning, der kendetegner det populære kvarter, Kartoffelrækkerne i København.

haveHUSENE består af forskellige boligvarianter: Townhouses i tre etager, rækkehuse i to etager,  lejligheder i stueetagen, lejligheder på 1. sal – og den helt særlige medbyg-bolig. Medbyg-boligen et nyt boligkoncept, hvor køberne af en medbyg-bolig kan sætte sit eget præg på boligens indretning og arkitektoniske udtryk. 

Boligernes størrelser varierer fra ca. 89.5 – 142.4 kvm. 

Vi gør opmærksom på, at alle visualiseringer er vejledende. Det færdige byggeri kan derfor afvige fra visualiseringerne.

Indretningen

I sin indretning og funktionalitet imødekommer boligerne en moderne livsstil. Fælles for alle boligerne er, at boligens hjerte består af et åbent køkken-alrum. Til at supplere dette opholdsrum, er der arbejdet med at skabe mere private zoner i boligplanen. Områder og væ­relser, hvor den enkelte kan finde ro og slappe af. I boligernes indretning er der dermed skabt forskellige zoner, der skaber en balance mellem fællesskab og individualitet, ro og aktivitet.

Uden for boligerne vil man altid kunne finde en solbeskinnet plads, hvad enten det er i boligernes private have, på en terrasse eller i den grønne fælleshave. Der er sikret optimale sol- og skyggeforhold for boligerne over hele året, hvilket skaber gode lysforhold – både ude og inde.

HAVER OG TERRASSER

Boligernes private haver lader naturen kravle helt tæt på boliger­ne, og boligernes store vinduespartier inviterer naturen inden for i boligerne. Varieret beplantning, små lave hække, sortmalede træ­hegn og havelåger er med til at markere den enkelte have, hvorfra beboerne har udsyn til livet i fælleshaven. Fra terrasserne er der et flot kig ind over fælleshavens grønne hjerte, hvorfra man kan sanse naturens nærvær og opleve mennesker, som mødes. Boligerne er placeret på grunden med blik for, at alle haver og terrasser så vidt muligt orienterer sig mod syd og vest – så alle kan nyde godt af eftermiddags- og aftensolen.

ARKITEKTUR

haveHUSENE emmer af arkitektonisk kvalitet. Boligerne opføres i gule kulbrændte teglsten, hvis varme nuan­cer bibringer et naturligt spil og et liv i bebyggelsens murværk. Det mørke træ på boligernes facader til­fører en kant og kontrast til de lyse teglsten. haveHUSENEs velkomponerede materialevalg med en blanding af nedtonede og varme materialer, skaber et elegant, tidløst og raffineret udtryk, som pati­nerer smukt, og sikrer en vedvarende æstetisk kvalitet. haveHUSENE vil ligge smukt i Lisbjergs landskab nu og mange år frem i tiden.

BÆREDYGTIGHED

haveHUSENE realiseres med miljømæssig omtanke. 

Med et grundlæggende ønske om at sikre et bæredygtigt byggeri, er ambitionen, at haveHUSENE opnår en DGNB-Guld certificering. Så vidt det er muligt, vil der derfor blive prioriteret byggematerialer, der mindsker byggeriets miljøbelastning, og der vil blive anvendt materialer, der sikrer et sundt indeklima i boligerne. For eksempel vil store dele af boligernes interiør blive behandlet med svanemærkede produkter, og de nybyggede boliger vil blive indrettet, så de er nemme at rengøre. 

For at værne om naturens ressourcer vil projektet igennem en række naturtiltag arbejde for at bevare og styrke områdets biodiversitet. I udformningen af havearkitekturen vil de grønne områder omkring husene tilplantes med naturligt hjemhørende plantearter, og projektet arbejder for, at byggeriets ”overskydende” jord bliver genanvendt til at forme fælleshavens landskab. Regnvand afledes lokalt, og der bruges robuste og bæredygtige materialer, som skaber et byggeri, der patinerer smukt og holder mange årtier ud i fremtiden.

For at understøtte en bæredygtig mobilitet vil der blive etableret ladestandere til el-biler ved udvalgte parkeringspladser. Ligeledes kan der indarbejdes ladestandere til el-cykler. Inspireret af deleøkonomiske initiativer, vil der desuden blive arbejdet på, at beboerne i andelsboligforeningen kan råde over et antal dele-elbiler og/eller cykler – med det formål at skabe gode betingelser for en mere grøn og miljøbevidst hverdag for beboerne i andelsboligforeningen.

SÆT DIT EGET PRÆG PÅ BOLIGEN

Som noget helt unikt bliver otte etageboliger sat til salg med mulighed for, at køberne kan sætte deres eget præg på boligens indretning og arkitektur. Som køber får man nemlig mulighed for at sætte sit eget præg på boligens øverste etage. De udvalgte boliger etableres langs den nordlige boliggade, og her bliver der mulighed for at skabe nogle helt unikke og karakterfulde boliger. 

Køberne af en medbyg-bolig får mulighed for at vælge imellem to forskellige indretninger af boligens øverste etage – en åben planløsning med eller uden hems. 

Er du nysgerrig efter at vide mere om det nye boligkoncept, er du velkommen til at skrive til: 
info@havehusene.dk