Andelsboligforeningens 39 boliger består af en blanding af townhouses, rækkehuse og lejligheder i forskellige størrelser og priskategorier.

Urban med forstadskvaliteter

Urbane toner præger haveHUSENE og tilfører karakter og stemning til byggeriet, men samtidig emmer haveHUSENE af forstadskvaliteter med små hyggelige forhaver. haveHUSENEs facaderække med de små grønne forhaver er blandt andet inspireret af den særlige stemning, der kendetegner det populære kvarter, Kartoffelrækkerne i København.

haveHUSENE består af forskellige boligvarianter: Townhouses i tre etager, rækkehuse i to etager,  lejligheder i stueetagen og lejligheder på 1. sal 

Boligernes størrelser varierer fra ca. 89.5 – 142.4 kvm. 

Vi gør opmærksom på, at alle visualiseringer er vejledende. Det færdige byggeri kan derfor afvige fra visualiseringerne.

Indretningen

I sin indretning og funktionalitet imødekommer boligerne en moderne livsstil. Fælles for alle boligerne er, at boligens hjerte består af et åbent køkken-alrum. Til at supplere dette opholdsrum, er der arbejdet med at skabe mere private zoner i boligplanen. Områder og væ­relser, hvor den enkelte kan finde ro og slappe af. I boligernes indretning er der dermed skabt forskellige zoner, der skaber en balance mellem fællesskab og individualitet, ro og aktivitet.

Uden for boligerne vil man altid kunne finde en solbeskinnet plads, hvad enten det er i boligernes private have, på en terrasse eller i den grønne fælleshave. Der er sikret optimale sol- og skyggeforhold for boligerne over hele året, hvilket skaber gode lysforhold – både ude og inde.

HAVER OG TERRASSER

Boligernes private haver lader naturen kravle helt tæt på boliger­ne, og boligernes store vinduespartier inviterer naturen inden for i boligerne. Varieret beplantning, små lave hække, sortmalede træ­hegn og havelåger er med til at markere den enkelte have, hvorfra beboerne har udsyn til livet i fælleshaven. Fra terrasserne er der et flot kig ind over fælleshavens grønne hjerte, hvorfra man kan sanse naturens nærvær og opleve mennesker, som mødes. Boligerne er placeret på grunden med blik for, at alle haver og terrasser så vidt muligt orienterer sig mod syd og vest – så alle kan nyde godt af eftermiddags- og aftensolen.

ARKITEKTUR

haveHUSENE emmer af arkitektonisk kvalitet. Boligerne opføres i gule kulbrændte teglsten, hvis varme nuan­cer bibringer et naturligt spil og et liv i bebyggelsens murværk. Det mørke træ på boligernes facader til­fører en kant og kontrast til de lyse teglsten. haveHUSENEs velkomponoerede materialevalg med en blanding af nedtonede og varme materialer, skaber et elegant, tidløst og raffineret udtryk, som pati­nerer smukt, og sikrer en vedvarende æstetisk kvalitet. haveHUSENE vil ligge smukt i Lisbjergs landskab nu og mange år frem i tiden.

Byggeri med omtanke

haveHUSENE realiseres med omtanke for det gode byggeri. Derfor er ambitionen, at haveHUSENE opnår en DGNB-Guld certificering. Så vidt det er muligt, vil der derfor blive prioriteret byggematerialer, der mindsker byggeriets miljøbelastning, og der vil blive anvendt materialer, der sikrer et sundt indeklima i boligerne. 

Projektet vil igennem en række naturtiltag arbejde for at bevare og styrke områdets biodiversitet. I udformningen af havearkitekturen vil de grønne områder omkring husene tilplantes med naturligt hjemhørende plantearter, og projektet arbejder for, at byggeriets ”overskydende” jord bliver genanvendt til at forme fælleshavens landskab. Regnvand afledes lokalt, og der bruges robuste materialer, som skaber et byggeri, der patinerer smukt og holder mange årtier ud i fremtiden.

Der vil blive etableret ladestandere til el-biler ved udvalgte parkeringspladser, og der kan indarbejdes ladestandere til el-cykler. Inspireret af deleøkonomiske initiativer, vil der desuden blive arbejdet på, at beboerne i andelsboligforeningen kan råde over et antal dele-elbiler og/eller cykler – med det formål at skabe gode betingelser for en mere miljøbevidst hverdag for beboerne i andelsboligforeningen.

Interesseret? Tag fat i os

Lyder et liv i haveHUSENE som noget for dig, eller vil du bare høre mere, så udfyld blot kontaktformularen.

Så kontakter vi dig.