Mød andelsboligforeningen

Andelsboligforeningen haveHUSENE blev stiftet i januar 2022. Profilen af andelshavere dækker en bred vifte af familieformer og aldersgrupper samt erhvervs- og uddannelsesmæssige baggrunde, hvilket også er et bevidst mål for foreningen i fremtiden, da vi tror på at diversitet både udfolder og styrker fællesskabet.

faellesskab

ET STÆRKT OG MANGFOLDIGT FÆLLESSKAB

I Andelsboligforeningen haveHUSENE ønsker vi at skabe en levende andelsboligforening med et stærkt fællesskab, hvor der bliver masser af muligheder for at være sammen med sine naboer – i det omfang man har lyst til. Det skal derfor være muligt at tage del i fællesskabet, når man har lyst, og samtidig skal man kunne  “være sig selv.” Grundlæggende vil vi mere end ”bare” at være tilfældige naboer på den samme matrikel.

Vi er en nystartet foreningen, så vi er ikke færdige med at diskutere, hvordan vores fællesskab skal være – reelt set er vi knap gået i gang. Det betyder, at nye beboere har mulighed for at få stor indflydelse på, hvilke værdier der skal danne grundlaget for vores fællesskab.

Vi vil gerne have en forening hvor, der bor forskellige mennesker både med hensyn til alder, køn, etnicitet, uddannelse og beskæftigelse. Vi ønsker derfor at Andelsboligforeningen haveHUSENE bliver et mangfoldigt sted med plads til alle.

MØD BESTYRELSEN

I forbindelse med andelsboligforeningens stiftelse i Januar 2022 blev der valgt en bestyrelse bestående af fem medlemmer.

I bestyrelsen sidder Carsten, Gunnar, Helle, Thomas og Susanne. Carsten Møller (midtfor, øverst) blev valgt som formand for andelsboligforeningens bestyrelse. Siden stiftelsen har bestyrelsen afholdt månedlige bestyrelsesmøder.

Kunne du være interesseret i at blive en del af andelsboligforeningen eller høre mere om haveHUSENE, skal du være meget velkommen til at kontakte andelsboligforeningens formand: 

Carsten Møller
Mobil: +45 2060 8282
Mail: info@toscana-vacanze.dk

haveHUSENEs bestyrelse

FÆLLESSANG

I forbindelse med både på bestyrelsesmøder og fælles beboermøder er fællessang blevet et fast indledende punkt på agendaen, idet vi tror på, at sangen er med til at styrke fællesskabet og facilitere den positive dialog.

DEMOKRATI OG ANDELSTANKEN

Med udgangspunkt i andelsfilosofien er fælles ansvar, demokrati og involvering nøgleord, som allerede præger foreningens tilgang.

Én gang i kvartalet afholdes beboermøder med fokus på at udvikle, afklare og tage forskellige praktiske og værdimæssige beslutninger. 

Interesseret? Tag fat i os

Lyder et liv i haveHUSENE som noget for dig, eller vil du bare høre mere, så udfyld blot kontaktformularen.

Så kontakter vi dig.