Beliggenhed

Omgivet af et smukt landskab og med kun 10 kilometer til Aarhus ligger haveHUSENE unikt placeret i Lisbjergs bølgede bakkelandskab. Her venter en enestående oplevelse af at bo naturnært med kort afstand til det aarhusianske by- og kulturliv. I Lisbjerg forenes natur og urbanitet – og med haveHUSENE er der skabt en smuk ramme omkring det gode hverdagsliv.

Lisbjerg er en bydel i rivende udvikling. Flere spændende boligbyggerier skyder i disse år frem – byggerier, der sætter nye standarder for bæredygtig boligarkitektur. Som ejer af en bolig i haveHUSENE bliver du således ikke blot en del af et kommende andelsboligfællesskab, men en helt ny og bæredygtig bydel. En bydel, hvor der er plads til alle.

MELLEM SKOV OG BY

Fra haveHUSENE er der kort afstand til hverdagens mange destinationer. I Lisbjerg er man koblet op på de tusindvis af arbejdspladser, der findes i Aarhus og omegn. Gode offentlige forbindelser og let adgang til det østjyske motorvejsnet gør Lisbjerg til en attraktiv bopæl for personer, hvis arbejdsdestination er i Aarhus eller i én af de andre midtjyske byer. Ca. 500 meter fra projektområdet finder man et letbanestop, hvorfra man via den nye letbane har nem adgang til Aarhus. Via den nye supercykelsti er der desuden kun 10 kilometer ind til Aarhus midtby.

Lisbjergskolen, og den dertilhørende daginstitution, ligger blot ca. 400 meter fra projektområdet, hvor også den lokale idrætsforening holder til. Fra haveHUSENE vil man desuden have kort afstand til Lisbjergs fremtidige indkøbsmuligheder. Timevis af skønne naturoplevelser venter i Lisbjerg Skov. Her er der rig mulighed for fede løberuter, og i ”Stilleskoven” venter naturoplevelser med fokus på fordybelse og ro. De mindste kan glæde sig til at slippe fantasien løs på skovens naturlegeplads med svæve- og tarzanbaner. Her venter også shelter- og bålplads, der indbyder til hyggelige stunder i det fri. 

Interesseret? Tag fat i os

Lyder et liv i haveHUSENE som noget for dig, eller vil du bare høre mere, så udfyld blot kontaktformularen.

Så kontakter vi dig.