Lisbjerg

mellem skov og by

Omgivet af et smukt landskab og med kun 10 kilometer til Aarhus ligger haveHUSENE unikt placeret i Lisbjergs bølgede bakkelandskab. Her venter en enestående oplevelse af at bo naturnært med kort afstand til det aarhusianske by- og kulturliv. I Lisbjerg forenes natur og urbanitet – og med haveHUSENE er der skabt en smuk ramme omkring det gode hverdagsliv.

Lisbjerg er en bydel i rivende udvikling. Flere spændende boligbyggerier skyder i disse år frem – byggerier, der sætter nye standarder for fremtidens boligarkitektur. Som ejer af en bolig i haveHUSENE bliver du således ikke blot en del af et kommende andelsboligfællesskab, men en helt ny og spændende bydel. En bydel, hvor der skal være plads til alle.

ET GODT LOKALOMRÅDE

I Lisbjerg har du mulighed for at bo i rolige rammer, tæt på skov og natur, omgivet af et rigt foreningsliv og med kort afstand til Aarhus. I området er der masser af muligheder for gode gå- og løbeturer, og flere steder kan du opleve den smukke udsigt over Aarhus bugten.

Lisbjergskolen ligger blot ca. 300 meter fra haveHUSENE, og i området findes flere daginstitutioner. Ved skolen holder den lokale idrætsforening, Lisbjerg FC, og Lisbjerg Fritidsliv til.  Foreningen Lisbjerg Fritidsliv arrangerer bl.a. krea, dans og boldspil for børn, badminton, yoga og løbeklub. I Lisbjerg er der desuden en aktiv beboerforening, der har sit eget beboerhus, og som bl.a. har stået for en årlig byfest, fredagsbar, fastelavnsfest, sodavands disco, vinsmagning m.m.

Fra haveHUSENE vil man desuden have kort afstand til Lisbjergs fremtidige indkøbsmuligheder. Derudover er et nyt sundhedshus på vej til Lisbjerg.

Timevis af skønne naturoplevelser venter i Lisbjerg Skov. Her er der rig mulighed for fede løberuter, og i ”Stilleskoven” venter naturoplevelser med fokus på fordybelse og ro. De mindste kan glæde sig til at slippe fantasien løs på skovens naturlegeplads med svæve- og tarzanbaner. Her venter også shelter- og bålplads, der indbyder til hyggelige stunder i det fri.

Havehusene3

INFRASTRUKTUR

Fra haveHUSENE er der kort afstand til hverdagens mange destinationer. I Lisbjerg er man koblet op på de tusindvis af arbejdspladser, der findes i Aarhus og omegn. 

Gode offentlige forbindelser og let adgang til det østjyske motorvejsnet gør Lisbjerg til en attraktiv bopæl for personer, hvis arbejdsdestination er i Aarhus eller i én af de andre midtjyske byer. 

Ca. 750 meter fra haveHUSENE finder man et letbanestop, hvorfra man via den nye letbane har nem adgang til Aarhus. Via den nye supercykelsti er der desuden kun 10 kilometer ind til Aarhus midtby.

Interesseret? Tag fat i os

Lyder et liv i haveHUSENE som noget for dig, eller vil du bare høre mere, så udfyld blot kontaktformularen.

Så kontakter vi dig.