Vejledende prisintervaller:

Townhouses i tre etager:
Andelsbevis: 744.000 – 807.000 kr. 
Boligudgift pr. måned: 8.065 – 8.627 kr.
Heraf udgør afdrag: ca. 2.500 kr.

Rækkehus i to etager:
Andelsbevis: 557.000 – 614.000 kr.
Boligudgift pr. måned: 6.200 – 6.700 kr.
Heraf udgør afdrag: ca. 2000 kr.

Lejlighed i stueplan:
Andelsbevis: 578.000 – 593.000 kr.
Boligudgift pr. måned: 6.342 – 6.515 kr. 
Heraf udgør afdrag: ca. 1.995 kr. 

Lejlighed på 1. sal:
Andelsbevis: 607.000 kr.
Boligudgift pr. måned: 6.664 kr. 
Heraf udgør afdrag: ca. 1.995 kr.

Forbehold for priser: Der tages forbehold for prisændringer. Vi gør desuden opmærksom på, at boligpriserne varierer inden for den enkelte boligtype, som angivet ovenfor. 

Præsentationsmateriale

Klik her for at downloade en printvenlig projektmappe med alt information om haveHUSENE.

En robust andelsforening

Andelsboligforeningens stiftelse og finan­siering sker under streng hensyntagen til de skærpede krav, som politisk blev aftalt af den tidligere regering, Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti og Det Radikale Venstre i 2017. Aftalen har udmøntet sig i en ny lovændring, der trådte i kraft pr. 1. juli 2018.

Finansielle partnere

OVERSIGT OVER BOLIGTYPER:

Townhouse i 3 etager: 12 stk.

Rækkehuse i 2 etager: 12 stk.

Lejlighed i stueplan: 10 stk.

Lejlighed på 1. sal: 2 stk.

Medbyg etagebolig: 8 stk.

Forbehold for plantegningernes mål:

Der tages forbehold for, at plantegningernes mål er vejledende, og at målene kan ændre sig. Plantegningens mål kan desuden varierer inden for den enkelte boligtype.

TOWNHOUSE I TRE ETAGER

haveHUSENEs treetagers townhouses er den største boligtype blandt haveHUSENEs forskellige boligvarianter. Her kan hele familien føle sig hjemme. I boligens stueplan finder man boligens køkken-alrum. Her udgør køkkenet rummets centrale kerne, imens opholdsstuen og spiseområdet er placeret ud til rummets vinduer for at skabe lyse og venlige opholdsmiljøer. Fra stuen er der udgang til boligens private have, hvor der er en terrasse og et praktisk skur til ekstra opbevaring. I stueplan forefindes desuden en entré og et gæstetoilet. En central trappe i stuen leder vej op til boligens 1. sal, hvor man herfra har adgang til to gode og lyse værelser samt et badeværelse. Boligens 2. består af et værelse og en stor og åben repos, der fx kan indrettes som et arbejds- og/eller hobbyrum. Der er også mulighed for at lægge de to værelser på 2. sal sammen og etablere en stor stue eller et arbejdsrum, hvis det ønskes. I de 3-etagers rækkehuse er der fra boligens 2. sal desuden udgang til en skøn tagterrasse, hvorfra man kan nyde det smukke vue ud over den grønne fælleshave.

Boligens størrelse varierer fra ca. 124 kvm til 134 kvm.

rækkehuse i to etager

Rækkehusene i to etager tilbyder en smuk ramme omkring det gode hverdagsliv. Her er der plads til parret, singlen eller familien. I boligens stueplan finder man boligens åbne og indbydende køkken-alrum. Her udgør køkkenet rummets centrale kerne, imens opholdsstuen og spiseområdet er placeret ud til rummets vinduer for at skabe lyse og venlige opholdsmiljøer. Fra stuen er der udgang til boligens private have, hvor der er plads til terrasse og et praktisk skur til ekstra opbevaring. I stueplan forefindes desuden en entré og et gæstetoilet. En central trappe i stuen leder vej op til boligens 1. sal, hvor man herfra har adgang til boligens soveværelse, badeværelse og et ekstra værelse, der kan indrettes til forskellige formål; hvad enten man ønsker at indrette det til et kontor, et gæsteværelse eller et børneværelse. 

haveHUSENEs 2-etagers rækkehuse varierer i størrelse fra ca. 90 kvm til 100 kvm.

 

LEJLIGHED I STUEPLAN

Stueboligen tilbyder en tryg ramme, hvor både unge og ældre kan føle sig hjemme. Man ankommer til stueboligen via den lille forhave og bliver budt inden for i boligens rumlige entré. Fra boligens entré er der adgang til boligens hjerterum, der består af et køkken i åben forbindelse med stue. Fra køkken-alrummet er der direkte udgang til den private have, hvor der er plads til en skøn terrasse og et praktisk skur til ekstra opbevaring. En fordelingsgang forbinder køkken-alrummet med boligens anden afdeling. Her finder man et badeværelse, et soveværelse og et ekstra værelse, der for eksempel kan indrettes til kontor, gæsteværelse eller et børneværelse. Til boligen knytter sig desuden en lille grøn forhave, der vender ud mod boliggaden. 

Stueboligen har en boligstørrelse på mellem ca. 92 kvm – 96 kvm. 

 

LEJLIGHED PÅ 1. SAL:

En udvendig trappe leder vej op til lejligheden på 1. sal. Ved lejlighedens hoveddør danner trappeplateauet en lille altan. Fra altanen kommer man ind i boligens entre, hvorfra der er adgang til boligens gennemlyste hjerterum, der består af et køkken i åben forbindelse med stue. Fra det funktionelt indrettede køkken er der en terrassedør ud til trappeplateauet, der giver mulighed for at lade en masse lys og luft strømme ind i boligen. Opholdsstuen er placeret ud til de store vinduespartier for at skabe lyse og venlige opholdsmiljøer. Herfra er der direkte udgang til boligens anden og største altan, og om sommeren er der rig mulighed for at lade boligens ude og inde smelte sammen. En fordelingsgang forbinder køkken-alrummet med boligens værelsesafdeling. Her finder man boligens badeværelse og to gode værelser. 

Lejligheden på 1. sal har en boligstørrelse på ca. 99 kvm.

Nyt unikt boligkoncept

Sæt dit eget præg på boligen!

Som noget helt særligt bliver otte etageboliger sat til salg med mulighed for, at køberne kan sætte deres eget præg på boligens indretning og udvendige udtryk. De udvalgte boliger etableres langs den nordlige boliggade, og her bliver der mulighed for at skabe nogle helt unikke og karakterfulde boliger. Det nye boligkoncept indebærer den enestående mulighed for, at køberne kan tage aktivt del i designet af deres nye hjem, så boligen matcher deres behov, livsstil og personlige udtryk. Som køber får man nemlig mulighed for at sætte sit eget præg på boligens 2. sal. Inspireret af, at de kommende andelshavere får medindflydelse på deres nye hjem og opnår øget medbestemmelse på byggeriet, har vi valgt at kalde det nye boligkoncept for medbyg-boliger. 

Køberne af en medbyg-bolig får mulighed for at vælge imellem forskellige indretninger af boligens 2. sal.