Medbyg-
boliger

Otte unikke etageboliger bliver opført langs haveHUSENEs nordlige boliggade. Her får man som køber den enestående mulighed for at sætte sit eget præg på husets indretning og udvendige udtryk. Som køber af en medbyg-bolig får man nemlig rig mulighed for at sætte sit eget præg på boligens 2. sal. 

Indretningsmuligheder 2. SAL

Medbyg-boligerne ligger på 1. og 2. sal i haveHUSENEs nordlige bebyggelse. Her får man som køber af en medbyg-bolig mulighed for at vælge mellem forskellige indretninger af boligens øverste etage (2. sal).

Måske ønsker man som køber at indrette boligens 2. sal til et stort arbejdsværelse, et kreativt hobbyrum eller atelier. Eller måske har man som køber brug for et ekstra børneværelse, et gæsteværelse eller opholdsrum. Her giver medbyg-boligerne køberne mulighed for at vælge en indretning, der passer til den enkeltes behov og boligønsker.

Fælles for alle medbyg-boligerne er, at der fra 2. sal er udgang til boligens private tagterrasse, hvor man kan nyde det smykke vue over fælleshaven.

Som noget ekstra særligt vil det være muligt at vælge en indretning med ekstra lofthøjde på boligens 2. sal. Denne medbyg-bolig opføres med et saddeltag, frem for fladt tag som de øvrige andelsboliger i haveHUSENE. Foruden at skabe et varieret arkitektonisk udtryk, skaber saddeltaget en øget lofthøjde på boligens øverste etage. Det giver mulighed for at etablere en hems, som for eksempel kan anvendes som en lille hyggekrog eller en kontorplads. 

Plantegninger over de forskellige indretningsmuligheder af 2. sal er på vej.

Visualisering af medbyg-bolig med ekstra lofthøjde og hems på boligens 2. sal. 

INDRETNING 1. SAL

Første salen er ens for alle medbyg-boligerne. Her ankommer man til boligen via den udvendige trappe, der leder vej op til boligens hoveddør. Ved lejlighedens hoveddør danner trappeplateauet en lille altan, hvor der er plads til at opholde sig.

Fra boligens entré er der adgang til boligens gennemlyste hjerterum, der består af et køkken i åben forbindelse med stue. Fra det funktionelt indrettede køkken er der en terrassedør ud til trappeplateauet, der giver mulighed for at lade en masse lys og luft strømme ind i boligen. Opholdsstuen er placeret ud til de store vinduespartier for at skabe lyse og venlige opholdsmiljøer. Herfra er der udgang til boligens altan, og om sommeren er der rig mulighed for at lade boligens uderum smelte sammen med boligens opholdsrum. 

En fordelingsgang forbinder køkken-alrummet med boligens anden afdeling. Her finder man boligens badeværelse og to gode værelser. Fra fordelingsgangen er der en trappe, der leder vej op til boligens 2. sal – og som noget helt unikt får køberne af en medbyg-bolig mulighed for at vælge imellem forskellige indretninger af 2. salen.

Plantegninger over de forskellige indretningsmuligheder af 2. sal er på vej.

Plantegning af medbyg-boligens 1. sal. 

Vejledende priser:

Andelsbevis:
836.000 – 843.000 kr

Boligudgift pr. måned:
8.382 – 8.479 kr.
Heraf udgør afdrag: ca. 2.750 kr. 

Forbehold for priser: Der tages forbehold for prisændringer. Vi gør desuden opmærksom på, at boligpriserne kan variere inden for den enkelte boligtype, som angivet ovenfor.