Medbyg-
boliger

Otte unikke 1. sals lejligheder bliver opført langs haveHUSENEs nordlige boliggade. Her får man som køber den enestående mulighed for at sætte sit eget præg på husets indretning og udvendige udtryk. Som køber af en medbyg-bolig får man nemlig mulighed for at sætte sit eget præg på boligens øverste etage.

Med eller uden hems?

Medbyg-boligerne (BT06) ligger på 1. og 2. sal i haveHUSENEs nordlige bebyggelse. Her får man som køber af en medbyg-bolig mulighed for at vælge mellem to forskellige indretninger af boligens øverste etage – en åben planløsning med eller uden hems. 

Medbyg-boligtypen med hems opføres med et saddeltag, frem for et fladt tag som de øvrige andelsboliger i haveHUSENE. Foruden at skabe et varieret arkitektonisk udtryk, skaber saddeltaget en øget lofthøjde på boligens øverste etage. Det giver mulighed for at etablere en hems, som for eksempel kan anvendes som en lille hygge-/læsekrog.

Begge medbyg-boligtyperne opføres med en åben planløsning på boligens øverste etage. Den åbne planløsning giver rig mulighed for, at køberne kan vælge en indretning, der passer til deres ønsker og behov. Måske ønsker man som køber at indrette boligens øverste etage til et stort arbejdsværelse, et kreativt hobbyrum eller atelier. Eller måske har man som køber brug for et ekstra børneværelse, et gæsteværelse eller opholdsrum.

Medbyg-boligerne har følgende husnumre i haveHUSENE: A11, A12, A14, A15, B12, B13, B14, B15

Visualisering af medbyg-bolig med ekstra lofthøjde og hems på boligens øverste etage.

Visualisering af haveHUSENEs nordlige facaderække (boligklynge A), såfremt der opføres medbyg-boliger med saddeltag.

MEDBYG-BOLIG UDEN HEMS

MEDBYG-BOLIG MED HEMS

Medbyg-boligens første sal

Første salen er ens for begge medbyg-boligtyperne. Her ankommer man til boligen via den udvendige trappe, der leder vej op til boligens hoveddør. Ved lejlighedens hoveddør danner trappeplateauet en lille altan, hvor der er plads til at opholde sig.

Fra boligens entré er der adgang til boligens gennemlyste hjerterum, der består af et køkken i åben forbindelse med stue. Fra det funktionelt indrettede køkken er der en terrassedør ud til trappeplateauet, der giver mulighed for at lade en masse lys og luft strømme ind i boligen.

Opholdsstuen er placeret ud til de store vinduespartier for at skabe lyse og venlige opholdsmiljøer. Herfra er der udgang til boligens altan, og om sommeren er der rig mulighed for at lade boligens uderum smelte sammen med boligens opholdsrum. 
En fordelingsgang forbinder køkken-alrummet med boligens anden afdeling. Her finder man boligens badeværelse og to gode værelser. Fra fordelingsgangen er der en trappe, der leder vej op til boligens øverste etage. 

Fælles for alle medbyg-boligerne er, at der fra 2. sal er udgang til boligens private tagterrasse, hvor man kan nyde det smykke vue over fælleshaven.

Vejledende priser:

Kontakt Home i Aarhus Nord for at høre mere om priserne for en medbyg-bolig. 

home Aarhus Nord
Tordenskjoldsgade 19
8200 Aarhus N
Tlf nr. 87424040
Mail: 634@home.dk 

Interesseret? Tag fat i os

Lyder et liv i haveHUSENE som noget for dig, eller vil du bare høre mere, så udfyld blot kontaktformularen.

Så kontakter vi dig.