Vejledende priser:

Townhouses i tre etager:
Andelsbevis: Kr. 716.625
Boligudgift pr. måned: Kr. 8.553

Rækkehus i to etager:
Andelsbevis: Kr. 526.750
Boligudgift pr. måned: Kr.6.287

Lejlighed i ét plan:
Andelsbevis: Kr. 532.875
Boligudgift pr. måned: Kr. 6.360

Lejlighed i to plan:
Andelsbevis: Kr. 741.125
Boligudgift pr. måned: Kr. 8.846

Forbehold for priser: Der tages forbehold for prisændringer, da de anslåede priser bygger på gennemsnitlige beregninger. Vi gør desuden opmærksom på, at boligpriserne kan variere inden for den enkelte boligtype. 

Ejendomsmægler: Home Aarhus Nord Finansiel partner: Sydbank og Nykredit

En robust andelsforening

Andelsboligforeningens stiftelse og finan­siering sker under streng hensyntagen til de skærpede krav, som politisk blev aftalt af den tidligere regering, Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti og Det Radikale Venstre i 2017. Aftalen har udmøntet sig i en ny lovændring, der trådte i kraft pr. 1. juli 2018.

haveHUSENEs lejligheder i ét og to plan er beliggende i boligkarréens nordlige del. Lejlighederne ligger ud til en rolig boliggade, der ligger langs det grønne skovbælte.

haveHUSENEs to etagers rækkehuse og tre etagers townhouses er beliggende i boligkarréens sydvestlige del.

OVERSIGT OVER BOLIGTYPER:

Rækkehus 2-etager (ca. 86 m2): 9 stk.

Rækkehus 3-etager (ca. 117 m2): 11 stk.

Lejlighed i et plan (ca. 87 m2): 12 stk.

Lejlighed i to plan (ca. 121 m2): 12 stk.

Forbehold for plantegningens mål:

Der tages forbehold for, at plantegningens mål er vejledende, og at målene vil ændre sig, når byggeriet projekteres.

RÆKKEHUSE I TO OG TRE ETAGER

Fra boliggaden ankommer man til ræk­kehusene via boligernes forhave. I forhaven forefindes et praktisk skur til for eksempel opbevaring eller cykelparkering. Indenfor i boligen bliver man budt velkommen i en lille entre, hvorfra der er adgang til boligens leverum. Her udgør køkkenet rummets centrale kerne, imens opholdsstuen og spiseområdet er placeret ud til rummets vinduer for at skabe lyse og venlige opholdsmiljøer. I stueplan er der desuden et gæstetoilet og udgang til boligens private have. En central trappe i stuen leder vej op til boligens 1. sal, hvor man via fordelingsgangen har adgang til to gode og lyse værelser samt et badeværelse.

I de 3-etagers rækkehuse finder man på 2. sal yderligere et ekstra værelse og en stor og åben repos, der fx kan indrettes som et arbejds- eller hobbyrum. Der er også mulighed for at lægge de to værelser på 2. sal sammen og etablere ét stort stuerum eller soveværelse, hvis det ønskes. I de 3-etagers rækkehuse er der fra boligens 2. sal desuden udgang til en skøn terrasse, hvor man kan nyde det smukke vue ud over den grønne fælleshave.

LEJLIGHED I ÉT PLAN

I etplansboligen bliver man budt inden for i en rumlig entré, hvor der er skabt rum til ekstra god opbevaringsplads. Fra boligens entre er der adgang til boligens hjerterum, der består af et køkken i åben forbindelse med stue. Fra køkken-alrummet er der direkte udgang til den private have, hvor der venter mange skønne sommeraftener. Fra haven er desuden et fint kig til den store fælleshave. En fordelingsgang forbinder køkken-alrummet med boligens anden afdeling. Her finder man et badeværelse, et soveværelse og et ekstra værelse. Til boligen knytter sig desuden en lille grøn forhave, der vender ud mod boliggaden. I forhaven er der mulighed for at etablere en p-plads, der skaber mulighed for, at bilen kan parkeres lige ved gadedøren. 

LEJLIGHED I TO PLAN:

En udvendig trappe leder vej op til lejligheden på 1. sal. Ved lejlighedens hoveddør danner trappeplateauet en lille altan, hvorfra man kan følge med i det liv, der strømmer igennem boliggaden. Fra altanen kommer man ind i boligens entre, og via en fordelingsgang er der adgang til boligens gennemlyste hjer­terum, der består af et køkken i åben forbindelse med stue. Køkkenet er placeret som alrummets kerne, imens er opholdsstuen og spisestuen placeret ud til de store vinduespartier for at skabe lyse og venlige opholdsmiljøer. Køkken-alrummets vinduer indrammer begge et smukt grønt vue, da der både er et kig ind over fælleshave såvel den grønne genbank. En fordelingsgang forbinder køkken-alrummet sammen med boligens værelsesafdeling. Her finder man boligens badeværelse og to værelser, hvor det ene værelse kan indrettes til et funktionelt bryggers, hvis det ønskes. På boligens andet plan forefindes et badeværelse samt et soveværelse, og fra 2. salen er der udgang til boligens store terrasse, hvor man kan nyde det smukke vue ind over den grønne fælleshave.